Harrie-helpt
Ouderen staan veelal alleen

Beste Eindhovenaar;

Het lijkt er elke dag meer en meer op dat jullie je Beste tijd gehad hebben en de overheid laat zich van haar SLECHTSTE kant zien. Je kunt het hebben over de Belastingdienst, de Banken, het Openbaar Vervoer of gewoon de politiek in de ruimste zin van het woord. De OUDEREN van Nederland worden in een hoek gedrukt en er is NIEMAND die zich om het lot van deze grote groep mensen bekommert.

Neem nu als voorbeeld de Hermes Busdiensten. Hermes gaat medio december 2016 alle lijnen veranderen, ja zelfs de lijnen die nu nog de verzorgingshuizen in Woensel aan doen middels een bushalte "voor" de deur. Er wordt verwacht dat de bewoners van deze verzorgingstehuizen zomaar 500 meter kunnen lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. MOET NIET GEKKER WORDEN !!!!

De gehele politiek blijft angstvallig stil, ondanks dat dit belachelijke nieuws vorige week reeds is gemeld in de Eindhovense media. Waarom ??? Het gaat er bij mij niet in, ik begrijp er HELEMAAL NIETS MEER VAN !!! ONZE oudere medemens wordt de laatste jaren als het ware bij de keel gegrepen en zijn in heel veel gevallen afhankelijk van een goede overheid.

Nu zijn de rapen gaar en als het ijzer heet is, dan moet het gesmeed worden. De politiek laat zich nu van haar SLECHTSTE kant zien en zwijgt. Niemand heb ik de afgelopen dagen gehoord vanuit de politiek !! NIEMAND die zich ontfermt over het lot, van alle ouderen in Nederland en dan uitgerekend hier in ONS Eindhoven. Hallo politiek, hoe krijgen we jullie wakker ? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jullie het lot van ONZE OUDEREN in de hand nemen ? Nederland gaat naar de Kloten, nee Nederland is allang naar de KLOTEN als het om ouderenzorg en ouderenbeleid gaat.

 

Harrie-Helpt zet zich nu maar voor de oudere medemens in, als de politiek in de gehele breedte verzaakt. Beste mensen; Heb jij ouders of ken jij ouders, familieleden, kennissen, vrienden, etc. etc. die mijn hulp kunnen gebruiken in een geval zoals dit met het Openbaar Vervoer (OV) in Eindhoven. Help ze dan een handje door ze te wijzen dat ik bereid ben om hen verder te helpen. Aanmelden om met mij mee te doen staat geheel vrij en wordt ZEER ZEKER GEWAARDEERD !!!

Als jullie mij in contact brengen met mensen die afhankelijk zijn van goede busverbindingen, dan helpt Harrie zéér graag. GRATIS WEL TE VERSTAAN !!!!          Als de vakanties voorbij zijn dan wil ik graag acties op poten zetten, zodat heel de wereld mee kan kijken hoe de Oudere Nederlanders aan hun lot worden overgelaten en dus, in principe géén fluit meer waard zijn. Mij treft dit heel zeker in mijn HART, want deze mensen dienen gehoord te worden en daar gaan we SAMEN voor zorgen. Hopelijk kunnen jullie me helpen door anderen hierop attent te maken en wellicht zien we elkaar binnenkort, want tijdens de vakanties blijft Harrie-Helpt zich gewoon inzetten voor de belangen van ONZE OUDEREN.

ZIE HIERONDER DE VIDEO MET GESPROKEN TEKST :

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld