Harrie-helpt
Eindhoven op video

Hallo,

Nu weer een ander beeld van Eindhoven, namelijk, de ondergrondse vuilcontainers. Wat eigenlijk een uitkomst had moeten zijn, is bij nader inzicht een probleem erbij geworden. Ondergrondse vuilcontainers missen een goede werking en hebben met grote regelmaat storingen. Ze openen of sluiten dan niet en omdat de mensen het vertikken om hun vuilniszakken mee terug naar binnen te nemen wordt er een nieuw probleem gecreëerd. Het aantrekken van ongedierte neemt steeds meer bizarre wendingen. 

De schuld ligt overigens niet altijd bij de bewoners, want er worden regelmatig vuilniszakken gedumpt naast de ondergrondse vuilcontainers, van mensen die er niets te zoeken hebben, maar er "toevallig" langsgereden komen en hun afval dan maar naast de automaat plaatsen.


 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld