Harrie-helpt
Totale CHAOS gem Ehv

Beste inwoner en bezoeker van Eindhoven;


Totale CHAOS dreigt voor de automobilist die het centrum van Eindhoven wil bereiken. Nadat de werkzaamheden op de Vestdijk begonnen zijn, gaat nu ineens óók de Wal op de schop. 3 Maanden lang wordt de Wal afgesloten voor het onderhoud aan het viaduct over de Dommel. Ja beste mensen, zelfs de autobussen worden omgeleid over de Vestdijk.


Maar wat gebeurt er als er een calamiteit plaats heeft op de Vestdijk ? De gemeente Eindhoven doet er alles, nee ALLES aan, om het eenieder onmogelijk te maken om normaal door het centrum van Eindhoven te rijden met de auto.


Volgens mij werken er afdelingen compleet naast elkaar af en interesseert men zich niet, voor het geval er iets gebeurt op aangrenzende doorgaande wegen.


B&W van Eindhoven >> WORD EENS WAKKER !!!!!!!


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld