Harrie-helpt
Video voor slapende politici

Ik zet hem er nogmaals op zodat de Eindhovense politici misschien ooit eens wakker schieten en zien wat voor ellende de sluiting van de Oirschotsedijk met zich meebrengt. Over "fijnstof" gesproken. 

Een burgerinitiatief zoals ik het opzet wordt door slapende politici niet meegenomen in hun tegen-argumenten. VVD, LPF, CDA en Leefbaar Eindhoven neem mijn argumenten over en je hebt een klipklaar verhaal.

Kijk vooral eens naar de toename van het autoverkeer door de gemeente Best en de vele rotondes die men passeert. Het probleem van Fijnstof wordt in Eindhoven ervaren als middel waartegen direct moet worden opgetreden, maar voor een gemeente als Best ? Laat de Fijnstof maar toenemen, schijt aan Best, zo lijkt het.

Gemeenteraad van Eindhoven en B&W van Eindhoven word eens WAKKER  Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld