Harrie-helpt
video brandgevaar

Vandaag zien we de video over veel te hoge en kurkdroge bermen langs de kant van de weg. Aangezien de gemeente graag bezuinigt op de verkeerde plekken, onstaan er Levensgevaarlijke situaties in en rond het verkeer. Helaas wordt het groenonderhoud nog maar een enkele keer per jaar uitgevoerd en dat heeft tot gevolg:


                            BRANDGEVAAR


Niemand moet eraan denken wat er gebeurt, als de bermen in de fik vliegen. De gevolgen zijn dan niet meer te overzien. Je zult zien dat de berm begint te branden en het vuur overslaat naar jouw woning, brrrrrr. Je zult het maar meemaken en als je dan niet verzekerd bent tegen brandschade, dan kun je nergens de schade op verhalen, want de gemeente Eindhoven schuift de verantwoordelijkheid, waarschijnlijk van zich af.

zie hier de video


  
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld