Harrie-helpt
Dit ben ik

Hallo vrienden,

Het is de laatste dagen zo enorm druk dat ik mezelf al even niet meer heb laten zien op m'n eigen website. Moet niet gekker worden en excuses. Voor degene die mij nog niet kennen heb ik snel even een video in elkaar gedraaid om mezelf even voor te stellen.

De politiek laat niets van zich horen omdat de dossiers zoek zijn. Een simpele vraag levert eindeloze discussies op, waar je ontzettend moe van wordt. Gisteren heb ik dan ook maar even een e-mail gestuurd naar Onze Burgemeester, dhr. Jorritsma. Benieuwd ben ik in ieder geval wel, of ik een antwoord krijg. Vandaag zet ik de brief op Facebook zodat iedere bezoeker kan lezen hoe ik mijn brief geformuleerd heb.


Hieronder de video:


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld