Harrie-helpt
Protest verplaatst

Protest Stadhuisplein verplaatst naar een ander tijdstip en datum !!!

Beste Strijpenaren: Ik heb gemerkt dat het allemaal te snel gaat voor velen. Om genoeg mensen op de been te krijgen moet ik mijn protest van aanstaande woensdag verplaatsen naar een nader te bepalen tijdstip en datum. Graag kom ik mijn plannen deze week toelichten en nader kennismaken. Voor velen van jullie ben ik nagenoeg onbekend en graag licht ik mijn visie persoonlijk toe. Ik vraag jullie om dit bericht met zoveel mogelijk mensen te delen, dus ook de mensen die niet op Facebook zitten. Ook op mijn website zal ik de komende dagen regelmatig verslag doen van alles waar het hier om draait om zoveel mogelijk mensen geïnformeerd te houden.


Tevens ga ik deze website de komende tijd, dagelijks bijhouden voor degene die niet op Facebook kunnen kijken. Vertel het aan iedereen die belang heeft bij een goede toegankelijkheid van Strijp voor onder andere de automobilist.


Hieronder volgen enkele vragen van buurtbewoners en mijn antwoord:


Beste Harrie, Maak eens even duidelijk waar jij het over hebt. Je laat 1 filmpje zien en een aantal noodkreten over de bereikbaarheid. Welke afsluitingen bedoel je nu?

Net als Piet ben eens duidelijk of bedoel jij de Zwaanstraat die straks niet meer doorloopt naar de Bezuidenhoutseweg??

Mijn antwoord:

Welke straten zijn er de laatste jaren afgesloten of geheel op de schop gegaan in Strijp. Nu is het kruispunt Rondweg-ventweg Beukenlaan-Achtseweg aan de beurt en later volgt de Zwaanstraat. Hoeveel wegen zijn er al afgesloten in Strijp heren ?

En heren, kijk eens naar de routes die het vrachtverkeer moet afleggen als de kruising van de Beukenlaan en/of de Zwaanstraat afgesloten wordt, terwijl op Strijp R-complex nog heel veel gebouwd moet worden. Ook op Strijp S zijn de bouwwerkzaamheden nog in volle gang. Daar kun je nu al niet normaal doorheen rijden.
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld