Harrie-helpt
afgesloten Boschdijk

Ja hoor, ook de Boschdijk is vandaag afgesloten, weliswaar tussen 09.00 - 16.00 uur, maar precies tussen deze tijden is het een PUINBAK. Gelukkig alleen vandaag en morgen. Je vraagt je af hoe ambtenaren van de gemeente Eindhoven alles berekenen en plannen. 

De Vestdijk afsluiten, de Wal afsluiten, de Rondweg alles naar 1 rijbaan, Aalsterweg werkzaamheden, Bilderdijklaan afsluiten, Hertogstraat eenrichtingsverkeer, Korte Geldropseweg eenrichtingsverkeer, Vestdijk eenrichtingsverkeer, etc. etc.

Ambtenaren, Burgemeester en Wethouders zijn jullie helemaal GEK geworden ?? Eindhovenaren en bezoekers van Eindhoven weten niet meer hoe ze hun weg moeten vervolgen.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld